top of page

FRONT LA VIOLÈNCA MASCLISTA, FEMINISME ORGANITZAT

L'Assemblea Feminista 8M de Castelló de la que aquest col·lectiu és part, ha coordinat l'organització d'un programa d'activitats formatives i reivindicatives de cara al 25N, Dia internacional de la lluita contra la violència masclista.


Les jornades arrenquen avui amb una sessió de cinemafòrum dinamitzada per les companyes feministes de CGT i continuan al llarg de tota la setmana fins diumenge 22.

Des d'En clau de dona hem volgut contribuir a l'acció amb una xerrada a càrrec de la professora Esther Jovani, criminòloga i experta en violència de gènere.

25N En clau de dona
Acompanyament a les víctimes de violències masclistes

"Acompanyament a les víctimes de violència masclista" és el títol de la xerrada en línia que tindrà lloc proper dijous 19 de novembre a les 19 hores, una oportunitat d'aprendre i practicar sororitat a la que estem totes convidades. Per a assistir a la trobada online podem fer-ho a través d'aquest enllaç mitjançant el telèfon mòbil https://meet.jit.si/static/dialInInfo.html?room=EnClauDeDona o des de l'ordinador aquí: https://meet.jit.si/EnClauDeDona


Les jornades se completen amb la realització d'un taller pràctic coordinat per les companyes de Borriana i la projecció amb col·loqui del documental "En tierra de hombres" de la mà de Subversives i La Cosa Nostra.


Ens veiem allà!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page