top of page

5a Jornada de lluita mundial per les pensions

El passat 1 d'octubre va tenir lloc la 5a Jornada de lluita mundial impulsada per la UIS (Unió Internacional de Sindicats) de PyJ (persones Pensionistes i Jubilades) de la FSM (Federació Sindical Mundial).


En aquest enllaç podeu seguir les 15 intervencions realitzades des de l'estat espanyol recollides en un vídeo en el següent ordre:


00.00:43 Crida de la UIS de PyJ per l'1 d'Octubre de 2020 (redactada per Quim Boix, llegida per José Juan Ferré).


00.07:25 Intervenció de Tomás Colomer, en representació de JUBIQUE?.


00.11:06 Pepa Albiach, en representació de persones Pensionistes i Jubilades d'Intersindical Valenciana.


00.14:37 Intervenció de Petri Rogero en representació de les Plataformes "Els Iaios" i "Rincón de la Victoria" (Màlaga), de la plataforma BLINDATGE DE LES PENSIONS i membre de la Comissió de la Dona de la COESPE.


00.24:14 Intervenció de Ramón Franquesa, portaveu oficial de la COESPE, que informa de la relació d'aquesta amb la FSM.


00.37:20 Intervenció de Francisco Tendero, responsable de la Comissió d'Estudis i de Recerca de la UIS de persones PyJ de la FSM.


00.43:49 Intervenció de Joseph Hancock, en castellà, director de la publicació Labor Today (els EUA) i membre de l'organització de persones PyJ d'aquest país vinculada a la UIS de PyJ de la FSM.


00.46:04 Intervenció de Carmen Pérez Núñez, en representació de la Comissió de Dona de la COESPE i representant de Canàries.


00.53:00 Text de José María Lucas, secretari general de la CSU de PyJ de l'estat espanyol, promotora del Primer Congrés Mundial d'organitzacions de persones PyJ amb posicions de classe, llegit per Juan Manuel Fernández.


01.06:04 Lectura de la salutació d'Héctor Morales, President de les persones PyJ d'Uruguai vinculades a la FSM.


Si ho preferiu podeu consultar la font original aquí.

38 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page